1. Izrotā glāzes maliņas ar šokolādi - ieliec glāzes ledusskapī uz 10 min. Ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi, nedaudz atdzesē un ar karoti vai ar konditorejas maisiņa palīdzību uzmanīgi lej šokolādi uz glāzes malas tā, lai tā nedaudz nopil (glāzes ir jāliek ledusskapī, lai šokolāde rotāšanas procesā ātrāk sacietētu).
2. Karstā kafijā ieliec kanēli un anīsa sēklas, karsē visu katliņā uz nelielas uguns 3 min, tad izņemt ārā garšvielas un nedaudz atdzesē.
3. Lielā krūkā samaisi granātābolu nektāru, kafiju, degvīnu un grenadīna sīrupu.
4. Glāzēs ieber ledu, piepildi katru glāzi ar pusi no punša maisījuma un atlikušajā glāzes daļā pielej prosecco.