1. Sagatavo nepieciešamo salātu pagatavošanai.

Foto: Aina Pitrāne
2. Kartupeļus, bietes, burkānus un olas sarīvē. Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
3. Sastāvdaļas liek kārtās. Pēc katras kārtas plānā kārtiņā iesmērē majonēzi.
▪️ kartupeļi;
▪️ vistas gaļa;
▪️ bietes;
▪️ burkāni;
▪️ olas.

Foto: Aina Pitrāne
4. Atstāj ledusskapī savilkties garšām. Vislabāk uz nakti.
5. Pirms pasniegšanas izdekorē.

Foto: Aina Pitrāne
6. Šajā receptē dekoram izmantoju diļļu zariņus, granātābola sēkliņas. Ar cepumu formiņu izspiedu zvaigznītes no siera un vārītas bietes.

Foto: Aina Pitrāne
7. Lai labi garšo!

Foto: Aina Pitrāne