1. Cepamo formu ieziež ar sviestu, liek tajā tortiljas plāksni, izveidojot pīrāga pamatni un maliņas, apziež to ar svaigo sieru.
2. Sieru sarīvē uz rupjās rīves, papriku sagriež gredzenos vai smalkāk, gurķi - ripiņās, tuncim nolej lieko šķidrumu. Olas sakuļ ar pienu un garšvielām, pievieno sasmalcinātus zaļumus.
3. Uz pamatnes ber pusi siera, tad liek tunci, gurķu ripiņas, paprikas gredzenus, spinātus, apkaisa ar sieru, pārlej ar olu masu.
4. Cep 190° sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes vai, līdz olas sarecējušas.
5. Nedaudz atdzesē, sagriež porcijās un pasniedz, papildina ar svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!

Foto: Kristīne Reihmane