Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Superslinkais vistas - brokoļu voks ar nūdelēm

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
Šī recepte būs īsts glābējriņķis dienās, kad prāts nemaz nenesas stāvēt pie plīts, bet tomēr gribas palutināt sevi ar gardu un veselīgu maltīti. Gardā mērce pat saldētus dārzeņus padarīs par restorāna cienīgu meistarstiķi!
Recepte tapusi sadarbība ar Santa Maria.
Foto: Ansis Roze/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
2. Nūdeles liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek bļodai vāku.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
3. Gaļu liek bļodā, pievieno cieti, sojas mērci un apmaisa.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
4. Brokoļiem atdala rozetes. Apelsīnam norīvē mizu, izspiež sulu. Sīpolu nomizo, sagriež kvadrātos.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
5. Pannā uzkarsē eļļu, uz lielas liesmas liek cepties gaļu un apmaisot cep 3-4 minūtes, līdz tā ir apbrūnējusi. Pievieno sīpolus, turpina cept vēl 2-3 minūtes.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
6. Pievieno brokoļus un cep vēl 4-5 minūtes. Pievieno pannas saturam apelsīnu sulu, miziņu un vok mērci. Apmaisot karsē 1–2 minūtes, līdz mērce sabiezē, ieskaujot gaļu un dārzeņus zīdaini gludā, spīdīgā apvalciņā.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
7. Pievieno un iemaisa nokāstas nūdeles.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
8. Pasniedz, pārkaisot ar kapātiem lociņiem. Lai labi garšo!
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
Uz augšu