1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
2. Nūdeles liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek bļodai vāku.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
3. Gaļu liek bļodā, pievieno cieti, sojas mērci un apmaisa.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
4. Brokoļiem atdala rozetes. Apelsīnam norīvē mizu, izspiež sulu. Sīpolu nomizo, sagriež kvadrātos.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
5. Pannā uzkarsē eļļu, uz lielas liesmas liek cepties gaļu un apmaisot cep 3-4 minūtes, līdz tā ir apbrūnējusi. Pievieno sīpolus, turpina cept vēl 2-3 minūtes.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
6. Pievieno brokoļus un cep vēl 4-5 minūtes. Pievieno pannas saturam apelsīnu sulu, miziņu un vok mērci. Apmaisot karsē 1–2 minūtes, līdz mērce sabiezē, ieskaujot gaļu un dārzeņus zīdaini gludā, spīdīgā apvalciņā.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
7. Pievieno un iemaisa nokāstas nūdeles.

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
8. Pasniedz, pārkaisot ar kapātiem lociņiem. Lai labi garšo!

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA