Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Fiksais tunča pokijs ar rīsu nūdelēm un citrusu mērci

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
Garšām bagātais, sātīgais un veselīgais pokijs no Havaju salām ir atceļojis arī uz Latviju, pārpludinot restorānu ēdienkartes un piedzīvojot neskaitāmas garšu variācijas. Pokiju ar konservētu tunci un rīsu nūdelēm varēsi pagatavot vien 5 minūšu laikā, tiekot pie gardas, sātīgas maltītes, ko baudīt mājās vai paķert līdzi uz darbu.
Recepte tapusi sadarbība ar Santa Maria.
Foto: Ansis Roze/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
5 min
1. Sagatavo visas sastāvdaļas.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
2. Nūdeles liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek bļodai vāku.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
3. Mērcei bļodiņā izspiež laima sulu, pievieno olīveļļu, vok mērci un samaisa.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
4. Nūdelēm nolej ūdeni, sajauc tās ar mērci. Liek nūdeles bļodiņās, blakus izkārto tunci, gurķus, lociņus, turku zirņus, ķirštomātus un pusi olas.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
5. Visu dekorē ar melnā sezama sēkliņām. Labu apetīti!
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
Uz augšu