Garšīgas karstmaizes ir tās karstmaizes, kuru pagatavošanai izmantoti tie produkti, kas tev garšo vislabāk. Šajā versijā uz maizītēm likti cīsiņi, tomāti, siers un arī lociņi.
Paldies par recepti un foto Veronikai Ļevšai.
Pagatavošana
35 min
1. Sagatavo produktus.
Foto: Veronika Ļevša
2. Tomātus un desiņas sagriež gabalos, sarīvē sieru, sasmalcina lociņus.
3. Visu ber bļodā, sajauc ar majonēzi un pievieno sāli, piparus pēc garšas.
Foto: Veronika Ļevša
4. Ja maize nav jau sagriezta, tad sagriež to šķēlēs, liek uz cepamās plāts un uz katras šķēles liek bagātīgu kārtu pagatavotās masas.
Foto: Veronika Ļevša
5. Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz gatavībai jeb līdz siers izkusis un maizītes mazliet apgrauzdējušās.