Izvēlies tīkamākās vistas gaļas daļas un ķeries pie darba. Receptes un foto autore Aina Pitrāne priekšroku devusi spārniņu apakšējai daļai.
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo nepieciešamo.
Foto: Aina Pitrāne
2. Bļodā ber miltus, papriku, apmēram 1/3 tēj.k. maltos piparus un tējkaroti sāls. Apvieno sastāvdaļas.
Foto: Aina Pitrāne
3. Ber iekšā vistas gaļu un kārtīgi apviļā.
Foto: Aina Pitrāne
4. Vistu liek cepties iepriekš uzkarsētā ar eļļu pannā.
Foto: Aina Pitrāne
5. Cep sākumā uz lielās liesmas līdz veidojas kraukšķīga garoziņa, tad samazina uz minimumu un turpina cept zem vāka, ik palaikam apgrozot, kamēr gatavs.
Foto: Aina Pitrāne
6. Izspiež ķiploku, sagriež smalki zaļumus, pievieno pienu, sāli pēc garšas. Labi izmaisa.