1. Sagatavo nepieciešamo.

Foto: Aina Pitrāne
2. Bļodā ber miltus, papriku, apmēram 1/3 tēj.k. maltos piparus un tējkaroti sāls. Apvieno sastāvdaļas.

Foto: Aina Pitrāne
3. Ber iekšā vistas gaļu un kārtīgi apviļā.

Foto: Aina Pitrāne
4. Vistu liek cepties iepriekš uzkarsētā ar eļļu pannā.

Foto: Aina Pitrāne
5. Cep sākumā uz lielās liesmas līdz veidojas kraukšķīga garoziņa, tad samazina uz minimumu un turpina cept zem vāka, ik palaikam apgrozot, kamēr gatavs.

Foto: Aina Pitrāne
6. Izspiež ķiploku, sagriež smalki zaļumus, pievieno pienu, sāli pēc garšas. Labi izmaisa.

Foto: Aina Pitrāne
7. Un kad vistas gaļa ir gatava, pārlej tai pāri.

Foto: Aina Pitrāne
8. Sautē 5 - 7 minūtes.

Foto: Aina Pitrāne
9. Lai labi garšo!

Foto: Aina Pitrāne