"Nekad nepretendēšu uz saldumu receptēm, bet ja tik vienkārša, tad ar Riču ķeramies klāt un gatavojam kopā. Ja es gatavoju, tad ziniet, ka būs ļoti garšīgi un to var jebkurš," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
60 min
1. Ieslēdz krāsni uz 160 grādiem ar konvekciju.
2. Smalcinātājā samaļ biezpienu līdz bērnu sieriņu konsistencei.
3. Citā traukā sablendēju 4 olas ar kondensēto pienu.
4. Salej abus kopā un sakuļ.
5. Lej iesviestotā kūkas formā un cep 40 min 160 grādos.
Foto: Uldis Grīnbergs
6. Var ēst tāpat, bet vislabāk garšos ar no ķiršu kompota vārītu ķīseli. Ļoti garšīgi.