1. Atsaldē kārtaino mīklu, vislabāk ne pavisam, lai vieglāk sagriezt strēmelēs.

Foto: "Kristīnes virtuve"
2. Griež strēmelēs, un vēlāk tās izrullē plānākas un garākas. Rullē tieši tik platas, lai viegli un ērti būtu vēlāk izvīt cauri ābolu riņķīšiem.

Foto: "Kristīnes virtuve"
3. Mizo ābolu, griež 1 cm platās šķēlēs un izgriež arī serdes, veidojot smuku aplīti, kas ir pietiekami liels, lai tam cauri var izvilkt mīklu.

Foto: "Kristīnes virtuve"
4. Sajauc kanēli kopā ar cukuru un katru ābola riņķīti apviļā šajā masā.

Foto: "Kristīnes virtuve"
5. Riņķīšus apvij ar kārtainās mīklas strēmelēm, kārto uz cepešpannas, apsmērē virskārtu ar olu.

Foto: "Kristīnes virtuve"
6. Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz apmēram 25 min.
Lai labi garšo!

Foto: "Kristīnes virtuve"