Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ābolu-kanēļa riņķīši

Foto: "Kristīnes virtuve"
Mmm, sanāca tik pufīgi un čaukstīgi vienlaikus.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu emuāra "Prieks gatavot" autore Kristīne.
Pagatavošana
50 min
1. Atsaldē kārtaino mīklu, vislabāk ne pavisam, lai vieglāk sagriezt strēmelēs.
Foto: "Kristīnes virtuve"
2. Griež strēmelēs, un vēlāk tās izrullē plānākas un garākas. Rullē tieši tik platas, lai viegli un ērti būtu vēlāk izvīt cauri ābolu riņķīšiem.
Foto: "Kristīnes virtuve"
3. Mizo ābolu, griež 1 cm platās šķēlēs un izgriež arī serdes, veidojot smuku aplīti, kas ir pietiekami liels, lai tam cauri var izvilkt mīklu.
Foto: "Kristīnes virtuve"
4. Sajauc kanēli kopā ar cukuru un katru ābola riņķīti apviļā šajā masā.
Foto: "Kristīnes virtuve"
5. Riņķīšus apvij ar kārtainās mīklas strēmelēm, kārto uz cepešpannas, apsmērē virskārtu ar olu.
Foto: "Kristīnes virtuve"
6. Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz apmēram 25 min.

Lai labi garšo!
Foto: "Kristīnes virtuve"
Uz augšu