Receptes un foto autores Ainas Pitrānes piezīmes:
1. Cukuru var koriģēt pēc garšas. Atkarīgs no tā, cik salds ir ķirbis.
2. Miltu daudzumu var koriģēt. Izcep pirmo vafeli un skatās vai apmierina. Ja par maz miltu, pievieno vairāk, un otrādi, ja par daudz, pievieno mazliet ūdeni.
3. Ķirbju biezeņa pagatavošana. Sagriež ķirbi mazos kubiņos (apmēram 270 grami) pievieno 80 g ūdens un sautē kamēr kļūst mīksts. Sablendē līdz viendabīgai masai.
1. Cukuru var koriģēt pēc garšas. Atkarīgs no tā, cik salds ir ķirbis.
2. Miltu daudzumu var koriģēt. Izcep pirmo vafeli un skatās vai apmierina. Ja par maz miltu, pievieno vairāk, un otrādi, ja par daudz, pievieno mazliet ūdeni.
3. Ķirbju biezeņa pagatavošana. Sagriež ķirbi mazos kubiņos (apmēram 270 grami) pievieno 80 g ūdens un sautē kamēr kļūst mīksts. Sablendē līdz viendabīgai masai.