Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Grilētu persiku salāti ar vistu un spinātiem

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Grilēti persiku un vistas salāti ir lieliski piemēroti gardai, sātīgai maltītei un pagatavojami vien 30 minūtēs! Skaties, kā Raimondam Elbakjanam veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Betsafe sports".
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
30 min
1. Uzkarsē grilu. Vistas filejas nedaudz saplacina ar gaļas āmuriņu, ierīvē ar eļļu, sāli un pipariem no abām pusēm.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Liek vistu uz grila un cep 5-7 minūtes no katras puses vai līdz vista vairs nav sārta. (atkarībā no biezuma), noņem gaļu no grila.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Viegli pārziež persiku mīkstumu ar eļļu. Liek persikus uz grila ar mīkstumu uz leju. Grilē 3-4 minūtes vai līdz uz griezuma vietām ir redzamas apbrūnējušas svītriņas, noņem persikus no grila.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Gatavo mērci, nelielā bļodiņā sakuļot visas sastāvdaļas.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Gatavo salātus: lielā bļodā pamīšus izkārto spinātus, šķēlēs sagriezto vistu un persikus. Virsū liek mellenes, kapātus sarkanos sīpolus, pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru, pārslaka ar mērci. Veseli ēduši!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Uz augšu