1. Uzkarsē grilu. Vistas filejas nedaudz saplacina ar gaļas āmuriņu, ierīvē ar eļļu, sāli un pipariem no abām pusēm.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Liek vistu uz grila un cep 5-7 minūtes no katras puses vai līdz vista vairs nav sārta. (atkarībā no biezuma), noņem gaļu no grila.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Viegli pārziež persiku mīkstumu ar eļļu. Liek persikus uz grila ar mīkstumu uz leju. Grilē 3-4 minūtes vai līdz uz griezuma vietām ir redzamas apbrūnējušas svītriņas, noņem persikus no grila.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Gatavo mērci, nelielā bļodiņā sakuļot visas sastāvdaļas.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Gatavo salātus: lielā bļodā pamīšus izkārto spinātus, šķēlēs sagriezto vistu un persikus. Virsū liek mellenes, kapātus sarkanos sīpolus, pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru, pārslaka ar mērci. Veseli ēduši!

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA