Kabaču braunijs

2023. gada 10. oktobris
Foto: Māra Ziemele/"Ēdam skaisti"
Kabacis brauniju padara izcili mīkstu un labākais, nezinātājs nemaz nepateiks, ka šis dārzenis ir gardā braunija pamatsastāvdaļa.
Recepti iesaka bloga: Ēdam skaisti autore Māra.
Pagatavošana
45 min
1. Bļodiņā iesit olu, pievieno eļļu, vaniļu un saldinātāju (cukuru vai stēviju), un sakuļ vieglās, gaisīgās putās.
2. Tālāk masai pievieno kakao (to var pēc patikas pievienot arī vairāk), sodu un sāli, izmaisa līdz spīdīgas šokolādes konsistencei.
3. Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjās rīves un pievieno sagatavotajai braunija masai, izmaisa, lēnām iemaisa miltus un visbeidzot lielāko daļu šokolādes gabaliņus, bet ar palikušajiem pārkaisa augšpusi.
4. Sagatavoto masu lej cepšanai paredzētā traukā, un cep 175 grādos aptuveni 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Māra Ziemele/"Ēdam skaisti"
Uz augšu