1. Bumbierus nomizo, izgriež serdes, sagriež vidēja izmēra gabaliņos. Apkaisa ar ēdamkaroti cukura un kanēli, samaisa, noliek malā.
2. Traukā sakuļ olas ar šķipsniņu sāls un brūno cukuru, tad iemaisa jogurtu, beigās pa daļām pievieno miltus un visu samaisa viendabīgā mīklā.
3. Cepamo trauku ieziež ar sviestu, lej iekšā pusi mīklas, tad liek pusi bumbierus, atkal lej mīklu, virspusē kārto atlikušos bumbierus.
4. Cep 175° sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 - 35 minūtes. Pēc izcepšanas atdzesē, tad uz stundu vai ilgāk ievieto ledusskapī.

Foto: Kristīne Reihmane
5. Pasniedzot papildina ar ķīseli vai svaigu ogu mērci.
Labu apetīti!

Foto: Kristīne Reihmane