1. Sagatavo nepieciešamos produktus.

Foto: Līga Alika
2. Notīra dārzeņus un sagriež palielos gabalos - izņemot ķiplokus.

Foto: Līga Alika
3. Ķiplokus sakapā, dilles sasmalcina.

Foto: Receptes.lv
4. Garšaugus sajauc ar sviestu, eļļu, sāli, pipariem un sakapātām dillēm.

Foto: Līga Alika
5. Dārzeņus sajauc ar sviesta - diļļu maisījumu, liek cepties 200 grādos cepeškrāsnī uz 20 min.

Foto: Līga Alika
6. Dārzeņus cep līdz gatavi.

Foto: Līga Alika
7. Dārzeņus sasmalcina ar blenderi, es kā perfekcioniste 7.paaudzē vēl izmantoju sietu, lai atdalītu krēmveida zupu no miziņām.

Foto: Līga Alika
8. Sablenderēto masu lej katlā, uzkarsē, pievieno saldo krējumu un uzkarsē līdz pirmajam burbulītim.

Foto: Līga Alika
9. Pannā apcep bekona strēmeles.

Foto: Līga Alika
10. Turpat bekona taukos apgrauzdē graudu maizes šķēles (diēta aizver acis 🤣).
11. Zupu lej šķīvī, pievieno apcepto bekonu, mozarella, saulespuķu sēklas, dilles, es vēl pilnai laimei pievienoju balzamiko.
Labu apetīt!

Foto: Līga Alika