Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu - paprikas krēmzupa

Foto: Līga Alika
Tomāti un paprika kopā ar bagātīgu garšaugu piedevu pārtop lieliskā krēmzupā.
Receptes un foto autore: Līga Alika.
Pagatavošana
35 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Līga Alika
2. Notīra dārzeņus un sagriež palielos gabalos - izņemot ķiplokus.
Foto: Līga Alika
3. Ķiplokus sakapā, dilles sasmalcina.
Foto: Receptes.lv
4. Garšaugus sajauc ar sviestu, eļļu, sāli, pipariem un sakapātām dillēm.
Foto: Līga Alika
5. Dārzeņus sajauc ar sviesta - diļļu maisījumu, liek cepties 200 grādos cepeškrāsnī uz 20 min.
Foto: Līga Alika
6. Dārzeņus cep līdz gatavi.
Foto: Līga Alika
7. Dārzeņus sasmalcina ar blenderi, es kā perfekcioniste 7.paaudzē vēl izmantoju sietu, lai atdalītu krēmveida zupu no miziņām.
Foto: Līga Alika
8. Sablenderēto masu lej katlā, uzkarsē, pievieno saldo krējumu un uzkarsē līdz pirmajam burbulītim.
Foto: Līga Alika
9. Pannā apcep bekona strēmeles.
Foto: Līga Alika
10. Turpat bekona taukos apgrauzdē graudu maizes šķēles (diēta aizver acis 🤣).
11. Zupu lej šķīvī, pievieno apcepto bekonu, mozarella, saulespuķu sēklas, dilles, es vēl pilnai laimei pievienoju balzamiko.

Labu apetīt!
Foto: Līga Alika
Uz augšu