Kabaču laika neatņemama sastāvdaļa ir krietna lečo pagatavošana, kas ziemā noēdīsies kā auksti salāti, gan papildināt dažādas mērces. Paldies mūsu lasītājai Antoņinai par recepti un bildēm!
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus un garšaugus sagriež sev tīkamos gabalos. Liek katliņā.
Foto: Receptes.lv lasītāja Antoņina
2. Pielej visam ūdeni, eļļu un liek vārīties.
3. Kad viss sācis burbuļot, pievieno pievieno sāli un cukuru, turpina uz nelielas uguns vārīt.
4. Kad dārzeņi top gatavi liek klāt tomātu mērci, etiķi, sasmalcinātas dilles un graudu piparus. Visu vēl kādu minūti pavāra.
5. Karstu pilda burkās, aizvāko un ļauj lēnām atdzist.