Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zeltainās kabaču pankūkas ar dillēm

Foto: Receptes.lv
Kabaču pankūkas ir kabaču sezonas obligātais ēdiens. Viegli pagatavot un bezgala gardi.
Pagatavošana
70 min
1. Kabaci uz rupjās rīves sarīvē, apber ar sāli un atstāj aptuveni 10 minūtes atsuloties.
Foto: Receptes.lv
2. Pa to laiku sasmalcina dillītes.
3. Sarīvētajiem kabačiem nospiež sulu, pievieno dilles, olas, miltus, garšvielu persilādi (kaltēti ķiploki, sāls un pētersīļi). Visu rūpīgi izmaisa.
Foto: Receptes.lv
4. Kārtīgi sakarsē pannu ar eļļu un ar karoti liek masu uz pannas un saplacina, veidojot pankūkas.
5. Cep no abām pusēm un vidējas uguns zeltainas.
Foto: Receptes.lv
6. Man, kad masa sāka iet uz beigām, luste bija iztērēt cietā siera krājumus, tāpēc piebēru pie mīklas to un cepu tāpat. Attēlā tumšākās - pankūkas ar sieru.
Foto: Receptes.lv
7. Pasniedzu ar ķiploku mērcīti: vienādās daļās sajauc krējumu ar majonēzi, pievieno ķiploku, sasmalcinātus zaļumus un sāli pēc garšas.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu