1. Kabaci uz rupjās rīves sarīvē, apber ar sāli un atstāj aptuveni 10 minūtes atsuloties.

Foto: Receptes.lv
2. Pa to laiku sasmalcina dillītes.
3. Sarīvētajiem kabačiem nospiež sulu, pievieno dilles, olas, miltus, garšvielu persilādi (kaltēti ķiploki, sāls un pētersīļi). Visu rūpīgi izmaisa.

Foto: Receptes.lv
4. Kārtīgi sakarsē pannu ar eļļu un ar karoti liek masu uz pannas un saplacina, veidojot pankūkas.
5. Cep no abām pusēm un vidējas uguns zeltainas.

Foto: Receptes.lv
6. Man, kad masa sāka iet uz beigām, luste bija iztērēt cietā siera krājumus, tāpēc piebēru pie mīklas to un cepu tāpat. Attēlā tumšākās - pankūkas ar sieru.

Foto: Receptes.lv
7. Pasniedzu ar ķiploku mērcīti: vienādās daļās sajauc krējumu ar majonēzi, pievieno ķiploku, sasmalcinātus zaļumus un sāli pēc garšas.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv