Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Jogurta - ogu sacepums

Foto: Kristīne Reihmane
Lai pagatavotu šo gardumu, būs nepieciešams vien bundžiņa bezpiedevu jogurta, mīļākās ogas un dažas veiklas roku kustības.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
45 min
1. Traukā sakuļ olas ar šķipsniņu sāls un cukuru, tad iemaisa jogurtu, beigās pa daļām pievieno miltus un visu samaisa viendabīgā mīklā.
2. Cepamo trauku (14x20 cm) ieziež ar sviestu, lej iekšā mīklu, virspusē kārto ogas (ja vēlas, tās var iemaisīt mīklā).
3. Cep 175° sakarsētā cepeškrāsnī 25-30 minūtes.
Foto: Kristīne Reihmane
4. Pēc izcepšanas nedaudz atdzesē. Sacepumu var baudīt gan siltu, gan atdzisušu.

Labu apetīti!
Foto: Kristīne Reihmane