Pk, 4.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Jogurta - ogu sacepums
Jogurta - ogu sacepums
Receptes.lv
2023. gada 5. jūlijs
Foto: Kristīne Reihmane
Lai pagatavotu šo gardumu, būs nepieciešams vien bundžiņa bezpiedevu jogurta, mīļākās ogas un dažas veiklas roku kustības.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga
"Ēdam mājās"
autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
45 min
1.
Traukā sakuļ olas ar šķipsniņu sāls un cukuru, tad iemaisa jogurtu, beigās pa daļām pievieno miltus un visu samaisa viendabīgā mīklā.
2.
Cepamo trauku (14x20 cm) ieziež ar sviestu, lej iekšā mīklu, virspusē kārto ogas (ja vēlas, tās var iemaisīt mīklā).
3.
Cep 175° sakarsētā cepeškrāsnī 25-30 minūtes.
Foto: Kristīne Reihmane
4.
Pēc izcepšanas nedaudz atdzesē. Sacepumu var baudīt gan siltu, gan atdzisušu.
Labu apetīti!
Foto: Kristīne Reihmane
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Tipiskas kļūdas, kas var sabojāt pat visvienkāršāko zupu
Padomi
Kāpēc maltajai gaļai pirms cepšanas jāpievieno ūdens? Skaidro šefpavārs Aleksejevs
(4)
Recepšu izlases
Pankūkas rudens noskaņās: 12 receptes ar āboliem
Recepšu izlases
Samazini tomātu kalnus – vāri zupu. 16 košas receptes
Padomi
Lazanja, kotletes un pat soļanka: 8 receptes ar pākšaugiem gaļas vietā
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
TVNET jaunākie raksti