1. Nepieciešamie produkti.

Foto: Aina Pitrāne
2. Liek vārīties kartupeļus.
3. Kamēr vārās kartupeļi, sagriež vistas šķiņķīšus mazos gabaliņos. Pēc tam liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar nelielu eļļas daudzumu. Pievieno garšvielas pēc garšas un cep līdz gatavībai.
4. Kad kartupeļi gatavi, tos nokāš un pievieno pie vistas kopā ar sviestu un izspiestu ķiploku. Turpina cept vēl kādas 2-3 minūtes ik palaikam apmaisot.
5. Pēc tam pievieno krējumu, sinepes, sāli, piparus un smalki sagrieztus zaļumus.

Foto: Aina Pitrāne
6. Visu labi apmaisa un sautē apmēram 3 minūtes.

Foto: Aina Pitrāne
7. Lai labi garšo!

Foto: Aina Pitrāne