Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Auzu pārslu - banānu pankūkas ar rabarberiem

Foto: Kristīne Reihmane
Siltas un gardas pankūciņas iepriecinās gan mazu, gan lielu brokastotāju! No dotajām sastāvdaļām izdosies aptuveni 22-24 pankūkas.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
40 min
1. Auzu pārslas ber bļodiņā, aplej ar pienu un atstāj uz 15-20 minūtēm uzbriest.
2. Rabarberus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, banānus saspaida.
3. Kad auzu pārslas uzbriedušas, iemaisa sakultas olas, banānus un cukuru. Tad pa daļām iemaisa miltus, kam pievienots cepamais pulveris un sāls. Mīklai jāsanāk vidēji biezai. Atstāj vēl uz 10 minūtēm savilkties. Beigās iemaisa rabarberus.
4. Pankūkas cep sakarsētā pannā nelielā/vidējā eļļas daudzumā (atkarībā no pannas), liekot ēdamkarotes daudzuma mīklu. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles - ievārījumu, medu, iebiezināto pienu u.tml.

Labu apetīti!
Foto: Kristīne Reihmane
Uz augšu