Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vasaras klasika - rabarberu plātsmaize ar krējuma pārlējumu

Foto: Linda Upmale
Vasaras klasika - rabarberu plātsmaize.
Paldies par recepti un foto autorei Lindai Upmalei!
Pagatavošana
40 min
1. Sajauc kopā visas mīklas sastāvdaļas.
Foto: Linda Upmale
2. Nomizo rabarberus un sagriež gabaliņos.
Foto: Linda Upmale
3. Pārlējumam sajauc olas ar cukuru un krējumu.
Foto: Linda Upmale
4. Lej mīklu uz plāts, kurā ieklāts cepampapīrs. Pa virsu rabarberus un pārlej ar krējuma mērci, uzkaisa kanēli. 200 grādos cep 20-30 minūtes.
Foto: Linda Upmale
5. Lai labi garšo!
Foto: Linda Upmale