T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Citronu kēkss ar glazūru
Citronu kēkss ar glazūru
Receptes.lv
2023. gada 27. aprīlis
Foto: Karīna Plaunova
Mīksts, mitrs, citronīgs 🍋💛
1 glāze receptē atbilst 250 ml.
Recepti iesaka "Tik Tok" recepšu bloga
"Citronele"
autore Karīna Plaunova.
Pagatavošana
60 min
1.
Bļodā iesit olas, pievieno cukuru un skābo krējumu. Mazliet visu sakuļ. Procesa atvieglošanai izmanto mikseri, bet var kult ar roku.
2.
Pievieno eļļu - samaisa.
3.
Papildina ar citrona mizu un sulu.
4.
Tad liek klāt miltus, cepamo pulveri, sāli. Samaisa.
5.
Lej kēksa formā un cep 180 grādos 40-45 minūtes.
6.
Pa to laiku gatavo glazūru, samaisot visas nepieciešamās sastāvdaļas.
7.
Kad kēkss gatavs, ņem āra no formas. Glazūru var likt gan uz silta, gan atdzesēta kēksa. Uz silta tas iegūs tādu glītu, pakusušu skatu.
Lai labi garšo!
Foto: Karīna Plaunova
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti