Uz grila cepti vrapi jeb kesadiljas - šai pasaulslavenajai ātrajai uzkodai neskaitāmi daudz variāciju. Šoreiz kopā ar Mārtiņu Spuri mācīsimies pagatavot burgervrapus. Tie garšos sulīgu burgeru cienītājiem, bet, pateicoties īpašajam locījuma veidam, ir daudz ērtāk apēdami bez riska notašķīties ar mērci.
Skaties, kā TV un radio personībai Mārtiņam Spurim veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Skaties, kā TV un radio personībai Mārtiņam Spurim veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Tefal".
Foto: Jānis Škapars/TVNET.
Foto: Jānis Škapars/TVNET.