Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Cukīni – siera vafeles ar kūpinātu lasi

Foto: Publicitātes
Šīs ātri pagatavojamās cukīni vafeles ar diviem sieriem ir patiesi ideālas - zeltaini brūnas un kraukšķīgas no ārpuses un sierīgas un mīkstas iekšpusē. Īpaši lieliski garšos, pasniegtas ar krēmsieru un kūpinātu lasi.

Skaties, kā aktīvā un zaļā dzīvesveida popularizētājai Dacei Alpai veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Tefal".
Foto: Jānis Škapars/TVNET.
Pagatavošana
20 min
1. Sarīvē cukīni, kārtīgi nospiež lieko šķidrumu.
Foto: Publicitātes
2. Liek visas vafeļu sastāvdaļas lielā bļodā un samaisa. Ļauj vafeļu mīklai nostāvēties 10 minūtes.
Uzkarsē vafeļu pannu, izsmidzina ar eļļu. Ar karoti liek mīklu uz pannas un cep, līdz vafeles ir zeltainas
Foto: Publicitātes
3. Pasniedz ar krēmsieru, kūpinātu lasi un kapātiem zaļumiem. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu