1. Gatavo pamatni. Sviestu sarīvē, pievieno pārējās sastāvdaļas un ātri samīca, un noliek uz pusstundu ledusskapī. Pēc tam mīklu izrullē un ieklāj formā (20x30 cm), sadursta ar dakšiņu un cep iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15-20 min.
2. Gatavo biezpiena pildījumu virskārtai. Biezpienu izberž caur sietu. Pievieno krējumu, cieti, olu dzeltenumus, cukuru un vaniļas pastu. Sajauc viendabīgā masā un iecilā stingri sakultu olas baltumu.
3. Mīklu klāj uz pamatnes, pārber ar upenēm un drumstalām, ko pagatavo saberžot miltus, cukuru un sarīvētu sviestu.

Foto: Santa Šauva
4. Cep 180 grādos aptuveni 40-50 minūtes.
Lai labi garšo!

Foto: Santa Šauva