Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Selerijas kātu salāti ar vīnogām un šķiņķi

Lai arī salāti sajaukti ar krēmīgu mērci, tie ir pārsteidzoši svaigi. Tas ir kraukšķīgo selerijas kātu un saldo vīnogu nopelns. Ja neesi gaļas cienītājs, to droši var nepievienot. Arī ar divām sastāvdaļām šie salāti garšo ļoti labi.
Pagatavošana
10 min
1. Selerijas kātus sagriež ne pārāk plānos gabaliņos. Griež un salātos pievieno arī selerijas lapu daļu.
2. Šķiņķi sagriež garenās strēmelītēs, bet arī ne pārāk biezas.
3. Vīnogas izvēlas bez kauliņiem. Griež uz pusēm.
4. Visu ber bļodā, papildina ar majonēzi un krējumu vienādās daļās, samaisa. Pievieno sāli pēc garšas.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu