1. Sarīvē kartupeļus. Atstā, lai mazliet pastāv. Izspiež lieko šķidrumu. Kartupeļu cieti gan atstāj. Piesit divas olas. Sāls, pipari. Samaisa un uz cepampapīra izlīdzina plānā kārtiņā.
2. Cepu ātrajā režīmā - 220 grādos, kamēr kartupeļi smuki brūni. Atļāvu mazliet atdzist, tā lai var apmest otrādi.

Foto: Inga Logina
3. Pildījums: Skābo krējumu samaisīju ar mazliet majonēzes un dillēm. Kārtām uzliku Ham, un uzrīvēju sieru.

Foto: Inga Logina
4. Atsevišķi biju izcepusi sēnītes. Tās arī iekšā.

Foto: Inga Logina
5. Visu smuki sarullējam,un cep kamēr gatavs.
6. Pasniedz ar tādu pašu krējuma mērcīti.
Labu apetīti!

Foto: Inga Logina