Kad kartupeļu sacepumu negribas, bet gribas ko sātīgu un no kartupeļiem, rulete ir viens interesants veids kā to izdarīt. Paldies par recepti un bildēm tās autorei Ingai Loginai!
Pagatavošana
100 min
1. Sarīvē kartupeļus. Atstā, lai mazliet pastāv. Izspiež lieko šķidrumu. Kartupeļu cieti gan atstāj. Piesit divas olas. Sāls, pipari. Samaisa un uz cepampapīra izlīdzina plānā kārtiņā.
2. Cepu ātrajā režīmā - 220 grādos, kamēr kartupeļi smuki brūni. Atļāvu mazliet atdzist, tā lai var apmest otrādi.
Foto: Inga Logina
3. Pildījums: Skābo krējumu samaisīju ar mazliet majonēzes un dillēm. Kārtām uzliku Ham, un uzrīvēju sieru.
Foto: Inga Logina
4. Atsevišķi biju izcepusi sēnītes. Tās arī iekšā.