"Dzīvē viss notiek cikliski. Te melnā strīpa, te baltā. Diemžēl tā iekārtots un parasti melnā strīpa piezogas visnepiemērotakajā brīdī, kad nemaz tam neesi gatavs.
Atceros, apmēram četrdesmit gadus atpakaļ, tā gadījās. Bērniem ēst jādod, bet ledusskapī pele pakārusies. Vārīju, kā tagad stāstu visiem, sīpolu zupu. Kartupeļi, sīpoli, ūdens un sāls. Pat burkānu nebija. Nekas, visi paēduši un dzīvi. Ar gadiem apgūsti dažādas dzīves gudrības, jaunībā mums visiem vējš maciņā un galvā svilpo, bet tagad reizēm gribas vienkāršu ēdienu, kas tevi tā gatavošanu sagādā lielu baudu. Tagad gan tuvāk pie zupas un ceru, kā izmantojiet recepti, lai nogaršotu ļoti garšīgo un sātīgo zupu baudas dēļ, nevis apstākļu spiesti. Noteikti iesaku izmēģināt," raksta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs
Atceros, apmēram četrdesmit gadus atpakaļ, tā gadījās. Bērniem ēst jādod, bet ledusskapī pele pakārusies. Vārīju, kā tagad stāstu visiem, sīpolu zupu. Kartupeļi, sīpoli, ūdens un sāls. Pat burkānu nebija. Nekas, visi paēduši un dzīvi. Ar gadiem apgūsti dažādas dzīves gudrības, jaunībā mums visiem vējš maciņā un galvā svilpo, bet tagad reizēm gribas vienkāršu ēdienu, kas tevi tā gatavošanu sagādā lielu baudu. Tagad gan tuvāk pie zupas un ceru, kā izmantojiet recepti, lai nogaršotu ļoti garšīgo un sātīgo zupu baudas dēļ, nevis apstākļu spiesti. Noteikti iesaku izmēģināt," raksta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs