1. Kartupeļus nomizo, sagriež pavisam plānās šķēlēs.

Foto: Privātais arhīvs
2. Gaļu sagriež mazos kubiņos, apcep pannā. Turpat gaļas taukos apcep smalki sagrieztus sīpolus.

Foto: Privātais arhīvs
3. Ņem cepamo formu, ja grib pavisam autentiski, tad ar speķa ādu ierīvē visu formas iekšpusi - šajā brīdī senču gari no noslēpumainākā ķēķa kakta priekā sit plaukstas.
4. Kārto sacepuma slāņus: kartupeļi, gaļa, sīpoli, atkārto, kamēr beidzas sastāvdaļas.

Foto: Privātais arhīvs
5. Cepamo formu pārklāj ar foliju, cepamo papīru vai vāku un cep 200 grādos 1 stundu.

Foto: Privātais arhīvs
6. Ņemot ārā no formas, nav jāsatraucas, ka kārtas pajūk, šeit svarīgākais ir garša. Pasniedz ar krējumu un dillēm, svaigām vai kaltētām. Veseli ēduši!

Foto: Privātais arhīvs