1. Sarīvē kartupeļus, olas. Sagriež, tievos un mazos salmiņos gurķi. Lasi sagriež mazos gabaliņos.

Foto: Aina Pitrāne
2. No folija izveido sirds formiņu un liek uz šķīvja.

Foto: Aina Pitrāne
3. Liek kārtās visas sastāvdaļas.
Pirmā kārta: kartupeļi, sāls pēc garšas, nedaudz majonēzes

Foto: Aina Pitrāne
4. Tad gurķi, nedaudz majonēzes.

Foto: Aina Pitrāne
5. Lasis, citronpipari pēc garšas, nedaudz majonēzes.

Foto: Aina Pitrāne
6. Tālāk seko kārta ar olām.

Foto: Aina Pitrāne
7. Noslēdzošā kārta - ikri.

Foto: Aina Pitrāne
8. Atstāj ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm.
Labu apetīti!

Foto: Aina Pitrāne