Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Siera kūkas deserts

Zemenes, šokolāde un gards siera krēms - trīs, viena otrai piestāvošas, garšas.
Ja desertu pasniegsi pēc pagatavošanas, cepumi būs drupenāki, ja ļausi tiem ilgāk nostavēties, tie būs mitrāki un blīvāki - izmēģini abas versijas, lai noskaidrotu, kā tev garšo labāk.
Pagatavošana
25 min
1. Šokolādes cepumus sadrupina - var ar rokām, var izmantot blnderi. Var samalt vienādās drupatās, var arī atstāt dažāda izmēra gabaliņus.
2. Bļodā liek krēmsieru, jogurtu, cukurus. Visu kuļ, līdz cukurs izkusis un masa vienmērīga.
Foto: Receptes.lv
3. Deserta traukā vai glāze liek cepumus, virsū krēmsiera masu.
Foto: Receptes.lv
4. Pirms pasniedz, aptuveni 10 minūtes ļauj nostāveties. Izdekorē pēc patikas.
Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv