Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ātrie speķa pīrāgi kliņģera formā

Foto: Privātais arhīvs
"Kad sagribas pīrādziņus, bet nav ne laika un vēlmes tos rullēt, tad gatavoju šo variantu. Darbs 10 minūtes, cepšana 20 minūtes. Gatavs! "Pazūd" pat ātrāk nekā klasiskie pīrāgi. Un garša tāda pati," - teic Tamara Wilhelmi, daloties ar pārbaudītu recepti.
Pagatavošana
30 min
1. Mīklu izrullē, pārklāj ar pildījumu. Ja izmanto saldētu kārtaino mīklu, "sastiķē" vairākas plāksnes kopā.
Foto: Privātais arhīvs.
2. Sarullē mīklu.
Foto: Privātais arhīvs.
3. Mīklas rulli nedaudz pastiepj garumā.
Foto: Privātais arhīvs.
4. Savieno abus galus, veidojot gredzena formu, pārziež ar sakultu olu.
Foto: Privātais arhīvs
5. Šauj iepriekš līdz 200 gradiem sakarsētā krāsnī uz 20 minūtēm. Gatavs!
Foto: Privātais arhīvs.
6. Nedaudz atdzesē. griež šķēlēs un ceļ galdā! Veseli ēduši1
Foto: Privātais arhīvs.
Uz augšu