Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Gruzīnu salāti "Tbilisi"

Foto: Shutterstock.com
Gruzījā iecienītie salāti "Tbilisi" ir sulīgi, aromātiski, ļoti gardi un ar patīkamu svaigumu - jo to sastāvā nav visuresošās majonēzes.
Pagatavošana
30 min
1. Vārīto liellopa gaļu un papriku sagriež strēmelītēs. Pētersīļus un ķiploka daiviņu sīki sakapā. Visu liek bļodā.
2. Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos, liek atsevišķā bļodā, pievieno etiķi cukuru, apmaisa un ļauj iemarinēties 10 minūtes, tad sīpolus ber caurdurī, noskalo zem tekoša ūdens un liek pie pārējām sastāvdaļām.
3. Pievieno arī pupiņas, iepriekš nolejot šķidrumu, un sasmalcinātus valriekstus.
4. Gatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas, pievieno mērci salātiem un samaisa. Veseli ēduši
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu