Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu - burkānu sacepums

Foto: Kristīne Reihmane
Pavisam vienkāršs sacepums pusdienām vai vakariņām. 🥔🥕🧀Lielisks veids, kā izlietot iepriekšējās dienas maltītes pāri palikušos vārītos kartupeļus.👌
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
40 min
1. Vārītos kartupeļus sagriež ripās, burkānus stienīšos. Sieru sarīvē. Olas sakuļ ar pienu un garšvielām.
2. Cepamo trauku ieziež ar taukvielām. Apakšā liek kartupeļu ripas (liek nedaudz vienu virs otras), apkaisa ar garšvielām, tad liek šķiņķa šķēles, tad burkānus, atkal apkaisa ar garšvielām, atkal liek kartupeļus. Visu pārlej ar sakultajām olām, apkaisa ar sieru.
3. Cep 190° sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz ola ir sarecējusi.
Foto: Kristīne Reihmane
4. Pasniedz ar svaigiem salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Kristīne Reihmane
Uz augšu