Pk, 22.11.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Uzkodas
> Makreles pastēte
Makreles pastēte
Receptes.lv
2023. gada 10. janvāris
Foto: Aina Pitrāne
Kad kārojas ko foršu uzziest uz maizītes - izmēģini pašgatavotu kūpinātas zivtiņas pastēti.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
70 min
1.
Visas sastāvdaļas liek blenderī un sasmalcina līdz viendabīgai masai.
2.
Liekam ledusskapī vismaz uz 1h.
3.
Apgrauzdē bagetes šķēli, smērē virsū pastēti pastēti. Izcili, ja ir iespēja uzliekt pa virsu ikrus un lociņus.
Foto: Aina Pitrāne
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Šefpavārs Aleksejevs atklāj, kā kotletes pagatavot īpaši garšīgas
(2)
Padomi
Populāras kļūdas, kuras pieļauj indukcijas plīts īpašnieki
Padomi
Labas mērces pagatavošanas ABC
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari "atšifrēt" dažādu svētku ēdienu nosaukumus?
(1)
Interesanti
Kā izvēlēties eļļu: špikeris, kas jāielāgo, lai neiegrābtos nekvalitatīvā produktā
Interesanti
Jāmazgā vai ne: kas ir taukainā kārtiņa uz āboliem?
(3)
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Меня снимают на улице. Можно ли что-то сделать?
RUS TVNET
"В России я никогда не собирал тысячные залы". Васильев об аншлагах в эмиграции
(1)
RUS TVNET
Эстонские учителя в шоке: работа в школе Кохтла-Ярве стала невыносимой
RUS TVNET
В этом году демократы совершили политическое самоубийство
Uz augšu