1. Kartupeļus nomizo, vāra, līdz gandrīz gatavi. Kad nedaudz padzisuši, griež plānās šķēlītēs.
2. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties. Kad pacepušies, pievieno sasmalcinātu vai izspiestu ķiploku, sāli un piparus.
3. Malto gaļu apcep, pievienojot sāli, piparus.
4. Kad visas sastāvdaļas gatavas, kārto ietaukotā cepamtraukā - kartupeļi, uzber nedaudz sāli, tad burkāni, maltā gaļa, tad atkal kartupeļi, kam uzkaisa nedaudz sāli. Pa virsu uzlej iepriekš sarīvētu un ar saldo krējumu sajauktu sieru.
5. Cep 200 grādos 30 minūtes vai arī līdz siera cepurīte sacepusies zeltaina un kraukšķīga.

Foto: Receptes.lv
6. Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv