1. Šķiņķi sagriež mazos kubiciņos. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus smalki sagriež. Olas sarīvē uz rupjās rīves. Zirnīšiem nolej šķidrumu.

Foto: Aina Pitrāne
2. Gatavo salātu: pirmā kārtā liek šķiņķi, majonēze

Foto: Aina Pitrāne
3. Otrā kārta: otrā kārtā olas, majonēze.

Foto: Aina Pitrāne
4. Trešā kārta: zirnīši, majonēze.

Foto: Aina Pitrāne
5. Ceturtā kārta: siers, majonēze.

Foto: Aina Pitrāne
7. Atstāj ledusskapī ievilkties vismaz uz dažām stundām.
8. Tā kā tuvojas truša gads, var papildus uzlikt dekoru. Divām vārītām olām izveido no siera ausis, ar pipariem acis un degunu, ar diļļu kātiņiem ūsas. Burkānam izgreb nelielu caurumu, kur ievieto diļļu zariņu.

Foto: Aina Pitrāne