"Štovējot kāpostus cepeškrāsnī, tie nav jāapmaisa un tie arī nepiedeg. Ļoti gardi ar kotletēm, desiņām vai kādu citu gaļas ēdienu un kartupeļiem," iesaka receptes autore Vija Sarkane.
Pagatavošana
120 min
1. Kāpostiem nospiež sulu , tos liek uguns izturīgā stikla traukā, kurā ieliets nedaudz eļļas, uzber sev tīkamās garšvielas, sāli, piparus, uzliek vāku un cep 180 grādos stundu ....pusotru.
Foto: Vija Sarkane
2. Sīpolus, ķiplokus, burkānus karamelizē cukurā.
Foto: Vija Sarkane
3. Kad kāposti jau mīksti , apcepto maisījumu iemaisa kāpostos.
Foto: Vija Sarkane
4. Štovējot kāpostus cepeškrāsnī , tie nav jāapmaisa un tie arī nepiedeg. Labu apetīti!