Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Kūpinātas vistas salāti ar apelsīniem

Foto: Aina Pitrāne
Ja salātus gatavo laicīgi, ieteikums apelsīnus pievienot pirms pasniegšanas, lai neatsulojas. Apelsīnu vietā var likt mandarīnus, konservētos ananāsus vai kivi. Galvenais, lai augļi ir garšīgi un saldi.
Receptes autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
30 min
1. Olas un sieru sarīvē uz rupjās rīves.
2. Vistas gaļu un Ķīnas kāpostu smalki sagriež.
3. Apelsīnus nomizo un kārtīgi attīra no baltumiem. Katru apelsīna daiviņu sagriež 3-4 daļās.
4. Majonēzei pievieno izspiestas ķiploka daiviņas un samaisa.
Foto: Aina Pitrāne
5. Visas sastāvdaļas apvieno. Pievieno sāli, piparus un labi izmaisa.
Foto: Aina Pitrāne
6. Ja grib pasniegt salātus smuki, var kārtot tos salātu gredzenā un apelsīnus uzlikt virsū kā dekoru. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu