1. Sākumā pagatavo kārtainās mīklas plāksnes. Nepieciešams 4 gabali. Sagriež vienādos taisnstūros. Sadursta ar dakšiņu un liek cepties kopā ar atgriezumiem (tie noderēs dekoram) iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180° apmēram 15-17 minūtes.

Foto: Aina Pitrāne
2. Tālāk pagatavo pildījumu. Smalki sagriež vistas šķiņķīšus, pievieno 3 ēdamkarotes kausēto sieru un 2 ēdamkarotes majonēzes. Visu apvieno un labi izmaisa.

Foto: Aina Pitrāne
3. Olas sarīvē, pievieno 2 ēdamkarotes majonēzes un samaisa.
4. Šampinjonus sagriež smalki, burkānu un ķiploku sarīvē. Visu apcep pannā līdz gatavībai, nedaudz atdzesē un pievieno 3 ēdamkarotes majonēzes.
5. Tagad saliek kūku. Ņem pirmo kārtainās mīklas plāksni, nedaudz saspiež, apsmērē ar majonēzi un liek pusi vistas pildījumu.

Foto: Receptes.lv
6. Liek otro plāksni, nedaudz saspiež, atkal apsmērē ar majonēzi un liek virsū burkānu, šampinjonu masu.

Foto: Receptes.lv
7. Trešo mīklas plāksni atkal saspiež, apsmērē ar majonēzi un liek atlikušo vistas pildījumu.

Foto: Aina Pitrāne
8. Uz ceturtās mīklas kārtas liek olu pildījumu.

Foto: Aina Pitrāne
9. Atstāj kūku nedaudz savilkties. Apgriež kūkas nelīdzenas malas, apsmērē tās ar kausēto sieru.
10. Kārtainās mīklas pārpalikumus saberž un apber kūku.

Foto: Aina Pitrāne
11. Dekorē ar lociņiem un granātābola sēkliņām.

Foto: Aina Pitrāne
12. Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv