Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Gardie kumosiņi svētku galdam

Foto: Publicitātes
Pavisam ātri un vienkārši pagatavojami gardie uzkodu kumosiņi svētkiem, kas no galda pazudīs zibens ātrumā.
Recepte publicēta sadarbībā ar "Lidl".
Pagatavošana
20 min
1. Sinepju sēklas 20 minūtes sautē baltvīna etiķī. Sagriež kubiņos sarkano sīpolu. Tiklīdz šķidrums ir iztvaikojis, uzlej ābolu sulu. Pievieno sīpolu un rozīnes. Sautē vēl 15 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.
2. Bageti sagriež šķēlītēs un izvieto uz cepamās plāts. Grauzdē cepeškrāsnī 150 °C temperatūrā 5 minūtes.
3. Nomazgā salātu baldriņus. Ļauj grauzdētajām bagetes šķēlītēm nedaudz atdzist un uzziež uz tām sviestu.
4. Uzliek uz bagetes šķēlītēm Parmas šķiņķi un salami ar lazdu riekstiem. Pasniedz uz paplātes kopā ar medijuma pastēti. Katru bagetes šķēlīti garnē ar salātu baldriņiem un 1 tējkaroti sinepju čatnija. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu