Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kokosriekstu-apelsīnu cepumi bez miltiem un taukvielām

Foto: Publicitātes
Svētku laikā pārsteidz savus tuviniekus ar ko patiesi gardu, pagatavojot kokosriekstu un apelsīnu cepumus bez kviešu miltiem un taukvielām.
Recepte publicēta sadarbībā ar "Lidl"
Pagatavošana
30 min
1. Cepeškrāsni iepriekš sakarsē līdz 175 °C. Sajauc apelsīnu sulu ar čia sēklām un atstāj uzbriest 5 minūtes. Ar dakšiņu saspaida banānu.
2. Visas sastāvdaļas sajauc un samīca mīklā.
3. No mīklas izveido rullīti. Ja mīkla ir pārāk drupana, to uz neilgu laiku ievieto ledusskapī. Mīklas rullīti sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
4. Cepumus izvieto uz cepamās plāts un cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini dzelteni. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes