Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kokosriekstu - turku zirņu karijs

Foto: Publicitātes
TVNET kulinārijas raidījuma "Garšu duelis" virtuvē viesojas TV personība Kristīne Komarovska, raidījuma vadītājas – pavārmākslas guru Annas Birmanes jeb Annas Pannas – virsvadībā pagatavojot gardu kokosriekstu - turku zirņu kariju.
Recepte tapusi sadarbībā ar "Bonduelle".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
25 min
1. Katlā uzsilda nedaudz eļļas. Eļļā ber garšvielas - kuminu, kurkumu un paprikas pulveri. Garšvielas apcep pāris minūtes.
2. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, ķiploku, ingvera gabaliņu. Apcep 2-3 minūtes.
3. Pēc tam pievieno tomātus savā sulā, turku zirņus un kokosriekstu pienu. Ja ir vēlme, var pievienot arī citus dārzeņus.
4. Pašās beigās piespiež laima sulu un dekorē ar koriandru, pasniedz. Labu apetīti!
Uz augšu