Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Pastinaku daiviņas

Foto: Publicitātes
Saldenās garšas dēļ pastinaks līdzinās batātēm, taču miltainā struktūra ir līdzīga kartupeļiem, un, kas īpaši svarīgi – šis dārzenis garšos arī bērniem.
Receptes autors: Raimonds Zommers
Pagatavošana
30 min
1. Pastinakus rūpīgi nomizo un sagriež daiviņās.
2. Daiviņas izklāj uz cepešpannas, apsmērē ar medu un eļļu, kā arī apber ar nedaudz sāli.
3. Daiviņas liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem. Cep 15 – 20 minūtes, līdz tās paliek zeltaini brūnas un kraukšķīgas. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu