Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kreptīgais kartupeļu biezenis

Foto: Publicitātes
Kartupeļu biezenis ar mērci - garšīgi. Bet ja pievieno pērļu grūbas, tas kļūst kreptīgāks un tev virtuvē parādās jaunas garšas.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
50 min
1. Kartupeļus nomizo, izvāra mīkstus, tāpat izvāra arī pērļu grūbas.
2. Kamēr kartupeļi vārās, sagriež gabaliņos un apcep gaļu ar sīpoliem.
3. Kad kartupeļi izvārījušies, tiem pievieno sviestu, pienu (nedaudz uzsilda) un samīca biezenī.
4. Tad biezenim liek klāt grūbas, apcepto gaļu, sīpolus (nedaudz atliek malā virspusei) un visu samaisa. Liek šķīvjos, papildina ar zaļumiem un apcepto gaļu un sīpoliem. Pasniedz ar svaigiem salātiem. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu