Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Pikantā omlete ar desiņām

Foto: Publicitātes
Omlete ir ideāls ēdiens gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās. Ātri, vienkārši, un var dažādot garšas. Es šoreiz izmantoju dažādas desiņas (“Mednieku” un ar sieru), un var pamēģināt svaiga čili vietā marinētus peperončini.
Recepte no gaidāmās Roja Puķes pavārgrāmatas "Piparēdiens 2. #pavienkāršo" . Šī pavārgrāmata ir domāta tiem, kas nevēlas pavadīt virtuvē pārāk daudz laika. Viņa koncepcija ir vienkārša: ātri, ērti, garšīgi! Izdevumu varēs meklēt Latvijas lielākajās grāmatnīcās jau oktobra otrajā pusē.
Pagatavošana
25 min
1. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Ķiploku sasmalcina. Papriku sagriež strēmelītēs. Čili sagriež uz pusēm un izņem sēklas, tad sagriež strēmelītēs. Desiņas sagriež smalkāk.
2. Olām pievieno pienu un ar dakšu sakuļ. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
3. Pannā uzkarsē eļļu, 2–3 min cep tajā sīpolus un ķiplokus. Pievieno desiņas un cep apm. 5 min. Pievieno papriku, čili, ātri apcep. Pārliek no pannas uz šķīvja.
4. Tajā pašā pannā ielej olu masu un cep, līdz olas sarecē. Pārkaisa ar sieru un, tikko siers ir pakusis, pa virsu kārto desiņas ar papriku.
Pasniedz ar pesto.
Foto: Publicitātes
5. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu