Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Ģimenes pankūka

Foto: Publicitātes
Tradicionāls brīvdienu brokastu ēdiens — pankūkas. Stāvēt un cept katru pankūku atsevišķi mēdz būt nogurdinoši. Turklāt tas prasa daudz laika. Bet brokastis bez pankūkām jau nav brokastis, tāpēc cepam vienu lielu pankūku. Ātri un interesanti!
Recepte no gaidāmās Roja Puķes pavārgrāmatas "Piparēdiens 2. #pavienkāršo" . Šī pavārgrāmata ir domāta tiem, kas nevēlas pavadīt virtuvē pārāk daudz laika. Viņa koncepcija ir vienkārša: ātri, ērti, garšīgi! Izdevumu varēs meklēt Latvijas lielākajās grāmatnīcās jau oktobra otrajā pusē.
Pagatavošana
35 min
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem (augšā–apakšā). Cepešpannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru.
2. Miksera bļodā iesit olas, pievieno miltus, pienu, cukuru, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, šķipsniņu sāls, izkausētu sviestu un visu samaisa.
3. Mīklu pārlej cepešpannā. Pa virsu pārkaisa ogas un šokolādes gabaliņus. Cep apm. 20 min, līdz gatavs.
4. Pankūku sagriež porcijas gabalos un uzreiz pasniedz ar karameļu mērci vai medu. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
5. Padoms. Ogas un šokolādi var miksēt, var pārbērt pusi uz pusi. Bet var izcept vienkārši pankūku un tad pasniegt ar svaigām ogām.
Foto: Receptes.lv
Uz augšu