1. Kabačus, papriku un selerijas sakni sagriež salmiņos. Nemizotus gurķus sagriež pusšķēlēs (Evita šim nolūkam izmanto robaino "frī" nazi).

Foto: Publicitātes
2. Sagatavotos dārzeņus liek bļodā vai citā aizvākojamā traukā, pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa, pārklāj trauku ar vāku vai pārtikas plēvi un uz nakti liek ledusskapī atsuloties.

Foto: Publicitātes
3. Nākamajā dienā liek masu katlā un karsē, līdz masa "uzmet burbuli". Ilgāk nevāra!
4. Karstu masu liek tīrās burkās, piespiežot, lai šķidrums pārsedz dārzeņus.
5. Burkas izkarsē (0.5l burkas - 7 minūtes, 0.7l burkas - 10 minūtes) un aizskrūvē ar vāciņiem. Labu apetīti!

Foto: Publicitātes