1. Tomātus nomazgā. Ja ir lieli tomāti, tiem izgriež cieto kātiņu vietas. Tad tomātus sablendē un izkāš katliņā car sietu, lai nav sēkliņu. Man sanāca 2,5l sablendētu tomātu.

Foto: Publicitātes
2. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas (izņemot zaļumus) un vāra uz vidējas uguns apmēram 10 - 15 minūtes no uzvārīšanās brīža. Ja veidojas putiņas, tās noņem. Man gandrīz kā putiņas neveidojās.
3. Beigās pievieno visus zaļumus (smalki sakapātus) un pavāra vēl kādu minūti. Karstu mērcīti pilda tīrās burciņās, aizvāko, liek otrādi uz vāciņiem, sasedz (drošībai) un ļauj atdzist.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes