Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums> Receptes> Konservējumi

Saldskābi pikantā gurķu uzkoda

Foto: Publicitātes
"Kad idejas beigušās, bet gurķi vēl nē! Gatavojam saldskābi pikantu uzkodu," aicina receptes un foto autore Iveta Penele.
Pagatavošana
40 min
1. Gurķiem ar visu mizu nogriež galiņus, lielākos sadala gareniski 4 daļās, pēc tam vēl šķērsām uz pusēm.
2. Ķiplokus izspiež ar ķiploku spiedi.
3. Liek visu lielā katlā un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Ik pa laikam apmaisa.
4. Nogriež mazāku uguni un karsē 25 minūtes.
! Nepārvārīt, lai gurķi saglabā kraukšķi !
5. Karstu pilda sterilizētās burciņās, tā, lai visi gurķi būtu pārklāti ar šķidrumu. Pilda burku līdz pašai augšējai malai, lai burkā nepaliek gaiss.
Foto: Publicitātes
6. Aizvāko un apgriež burciņas otrādi.
Segt nevajag!
Uzglabāt var arī istabas temperatūrā.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu