1. Gurķiem ar visu mizu nogriež galiņus, lielākos sadala gareniski 4 daļās, pēc tam vēl šķērsām uz pusēm.
2. Ķiplokus izspiež ar ķiploku spiedi.
3. Liek visu lielā katlā un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Ik pa laikam apmaisa.
4. Nogriež mazāku uguni un karsē 25 minūtes.
! Nepārvārīt, lai gurķi saglabā kraukšķi !
5. Karstu pilda sterilizētās burciņās, tā, lai visi gurķi būtu pārklāti ar šķidrumu. Pilda burku līdz pašai augšējai malai, lai burkā nepaliek gaiss.

Foto: Publicitātes
6. Aizvāko un apgriež burciņas otrādi.
Segt nevajag!
Uzglabāt var arī istabas temperatūrā.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes