Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti kartupeļi ar sarkano bieti un marinētiem sīpoliem

Foto: Receptes.lv
Cepti kartupeļi - garšīgi. Ja papildināti ar ceptu bietīti un marinētiem sīpoliem - vēl garšīgāk!
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež sīpolu un pārlej pāri ābolu etiķi. Atstāj marinēties.
2. Sagriež kartupeļus un bieti strēmelēs.
Foto: Publicitātes
3. Ņem divas pannas, lej eļļu. Uz vienas pannas cep bieti, bet uz otras kartupeļus. Bieti cep līdz tādai gatavībai, kā vēlās. Garšīgi ir, kad biete ir nedaudz kraukšķīga.
Foto: Publicitātes
4. Nolej etiķi no sīpoliem un pievieno pie kartupeļiem, kad tie ir gandrīz gatavi. Cep tik ilgi, cik vēlas, lai ir gatavs sīpols.
5. Beigās pievieno bieti, sāli, piparus un cep vēl kādu 1 minūti.
Foto: Publicitātes
6. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu